nebo registrovat
0 položek 0 Kč

Pravidla soutěže Zlatá Tretra 2018


1. POŘADATEL SOUTĚŽE
Pořadatelem soutěže je společnost České dráhy, a.s., IČ: 70994226, se sídlem Praha 1, nábř. L. Svobody 1222, PSČ 110 15, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. B, vl. 8039 (dále jen „organizátor“ a/nebo „pořadatel“).
2. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ SOUTĚŽE
Soutěž probíhá na území České republiky od  7. 6. 2018 do 10. 6. 2018 (včetně) na oficiální facebookové stránce (dále jen „FB“) společnosti České dráhy, a.s. (dále jen „ČD“) www.facebook.com/cdrail (dále jen „FB profil ČD“). O cenu je nutné se přihlásit nejpozději do 5 dnů od přijetí oznámení o výhře.
3. ÚČASTNÍCI SOUTĚŽE
Soutěžícím se může stát fyzická osoba starší 15 let, která se v souladu s těmito pravidly rozhodne účastnit soutěže a splní veškeré podmínky účasti dle těchto pravidel (dále jen „účastník“ nebo „soutěžící“).
Z účasti jsou vyloučeny podezřelé profily s ohledem na pravidla FB. Pokud se ukáže, že se tento účastník i přes uvedené stal výhercem, např. v důsledku nepravdivých informací, které poskytl, nevznikne mu nárok na výhru. Ze soutěže jsou rovněž vyloučeni všichni účastníci, kteří budou jakýmkoli způsobem jednat v rozporu s těmito pravidly, právními předpisy či dobrými mravy. Toto rozhodnutí organizátora je konečné, bez možnosti odvolání či jiného přezkumu.
4. POPIS SOUTĚŽE
Soutěže se lze zúčastnit napsáním komentáře do diskuze pod příspěvkem se soutěží, který bude zveřejněn v době konání soutěže na zdi FB profilu ČD, ve kterém bude označen (tzv. otagován) alespoň jeden další uživatel sítě Facebook a zároveň správně odpovězeno na soutěžní otázku.
Příspěvkem se soutěží se rozumí takový příspěvek FB profilu ČD, který obsahuje text týkající se této soutěže, která je upravena těmito pravidly.
5. URČENÍ VÝHERCŮ, VÝHRY
Ze všech účastníků, kteří splní podmínky soutěže, budou po ukončení soutěže pomocí generátoru náhodných čísel vylosováni čtyři výherci. Výherci budou oznámeni do 5 dnů po ukončení soutěže.
Každý vylosovaný výherce získá dvě vstupenky na atletický mítink Zlatá Tretra 2018 konaný v Ostravě dne 13. Června  2018.  Výherce bude vyzván, aby zaslal soukromou zprávu, kde s ním bude dohodnuto, jak mu bude výhra předána.
Organizátor nezodpovídá za žádné škody vzniklé v souvislosti nebo při užívání výhry či s účastí v soutěži. Výherce je povinen při užívání výhry dodržovat řád a pravidla a pokyny dopravce.
Organizátor soutěže je oprávněn s konečnou platností a konečným způsobem rozhodovat o výhrách v soutěži, a to bez jakéhokoliv oznámení či uvedení důvodu.
6. NEOBSAZENO
7. ZMĚNA PODMÍNEK SOUTĚŽE A UKONČENÍ SOUTĚŽE
Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky soutěže, soutěž odložit, zkrátit, přerušit nebo soutěž bez náhrady zrušit.
Tato pravidla jsou zveřejněna na www.cd.cz. V případě, že dojde ke změnám v pravidlech soutěže, bude toto učiněno písemně a zveřejněno na těchto webových stránkách. Účinnost této změny nastává okamžikem zveřejnění dle předchozí věty.
8. SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Účastí v soutěži dává každý účastník organizátorovi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu jméno a příjmení, název facebookového profilu, e-mail za účelem prověření jeho platné účasti v soutěži a předání ceny.

9. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ
Organizátor si vyhrazuje právo nahradit deklarovanou cenu cenou obdobného typu a odpovídajících hodnot a měnit podmínky předání ceny.
V případě jakýchkoli sporů, které vyplývají z této soutěže nebo v souvislosti s ní, budou řešeny rozhodnutím organizátora. V případě pochybností leží povinnost prokázat rozhodné skutečnosti na soutěžícím.
Organizátor neručí za jakékoliv technické problémy v souvislosti s účastí v akci (především funkčnost sítě FB). Organizátor dále neručí za vložení fotografie či doručení zprávy na FB (e-mailu) či jakýchkoli e-mailů doručovaných účastníkům nebo účastníky.
Účast v soutěži ani výhry není možné vymáhat právní cestou. Výhry není možné alternativně plnit v penězích, požadovat jinou výhru nebo výhru převést na jinou osobu. Nelze požadovat úplatu za poskytnutí licenčních práv.
Výhry, které nebylo možné v rámci soutěže rozdělit či přidělit konkrétnímu výherci, propadají ve prospěch pořadatele k dalším marketingovým a charitativním účelům.
Tato soutěž není nikterak sponzorovaná, spravovaná nebo přidružená k elektronické sociální síti FB. Účastník je srozuměn s tím, že poskytuje své informace organizátorovi a nikoliv elektronické sociální síti FB. Společnost FB je kompletně osvobozena od veškerých závazků každého účastníka.
V Praze dne 7. 6. 2018