nebo registrovat
0 položek 0 Kč

Jak zaplatit

Platební karta

Pro zajištění bezpečné platby po internetu je cestující přesměrován na platební portál zajišťující bezpečnost prostřednictvím technologie 3-D Secure, který poskytuje a.s. ČSOB, a který je provozován firmou Global Payments Europe. Údaje o platební kartě jsou zadávány přímo na stránkách platebního portálu (brány). České dráhy obdrží pouze výsledek transakce, platba je identifikována číslem objednávky.

Systém pro bezpečné platby po internetu 3-D Secure obecně umožňuje přijímání všech platebních karet asociací VISA, MasterCard a kartami Diners Club, které vydavatel karty povolí pro bezpečnou platbu po internetu touto technologií. Mohou to být karty VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, MasterCard Electronic, MasterCard Mobile a MasterCard Unembossed. Kartou Maestro lze platit pouze v případě, že jsou od vydavatelské banky 3D secure zabezpečeny. V současné době lze prakticky platit pouze kartami Maestro vydanými v zahraničí. Zda je možné platební kartu použít pro platbu po internetu technologií 3-D Secure, sdělí banka, která kartu vydala.

Platební karta VISA Platební karta VISA Electron Verified by VISA Platební karta MasterCard Platební karta Maestro Platební karta Diners Club Platební karta V PAY
ČD Kredit AMERICAN EXPRESS

Platební metoda ČD Kredit

Nejrychleji můžete nakupovat a platit jízdenky pomocí předem nabitého kreditu na účet ČD Kredit. Pro využívání ČD Kreditu se zaregistrujte na webu ČD a aktivujte si službu ČD Kredit ve vašem uživatelském profilu. V e-shopu nebo u pokladny si můžete na účet ČD Kredit nabít až 30 000 Kč. Z těchto pěněz pak můžete postupně platit své on-line nákupy v e-shopu ČD a mobilní aplikaci Můj vlak (v mobilní aplikaci Můj vlak bude tato platební metoda zprovozněna v březnu 2017).

S aktivním účtem ČD Kredit můžete také použít funkci „Zrychlený nákup“, kterou najdete v nabídce vyhledaných spojení. Automaticky se doplní všechny potřebné údaje z vašeho uživatelského profilu a z vybraného spojení přejdete rovnou na zadání PIN vašeho účtu ČD Kredit. Hned po zadání PIN už máte jízdenku a můžete nastoupit do vlaku.

Více informací o ČD Kredit

Platební metoda ČD Kredit


Úvod E-shop O e-shopu